Παραγγελία

Στη REDEN πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να παραγγείλετε ένα προϊόν είναι η απευθείας επικοινωνία μαζί μας. Έτσι μπορούμε άμεσα να σας πληροφορήσουμε αν το προϊόν που ζητάτε υπάρχει , πότε μπορεί να σας παραδοθεί , αν υπάρχει κάποια προσφορά ή η δυνατότητα κάποιας επιπλέον έκπτωσης, αν υπάρχει κάποια άλλη λύση στις ανάγκες σας που δεν τη γνωρίζετε και θα σας ταίριαζε καλύτερα.

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μέσα από τις σελίδες μας. Συνεχώς θα προσθέτουμε περισσότερα. Είναι όμως πρακτικά αδύνατον να ανεβάσουμε την ποικιλία των ειδών που εμπορευόμαστε σε ένα site. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που η επικοινωνία μαζί μας ( ή και η επίσκεψή σας στο κατάστημά μας αν αυτό είναι δυνατόν) θα βοηθούσε τις αγορές σας.

Φυσικά μπορείτε να βάλετε στο καλάθι ότι θέλετε και να έχετε εικόνα των προϊόντων και  του συνολικού ποσού. Ακόμα και να προχωρήσετε στην παραγγελία σας μέχρι το τέλος. Η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί χωρίς ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της θα λάβετε το σχετικό e-mail και το συντομότερο δυνατόν θα σας καλέσουμε εμείς τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας αναφορικά με τον τρόπο και το κόστος της αποστολής.

Για τον τρόπο πληρωμής και αποστολής ενημερωθείτε από το σχετικό κείμενο στο κάτω μέρος της σελίδας ή πατήστε ΕΔΩ.